Ledande Solcellsprojektör till Soltech Sales & Support

Stockholm
Ansök senast 2020-04-15

Vi på Soltech Energy är ett svenskt solenergibolag noterat på Nasdaq First North Growth Market med verksamhet främst i Sverige och i Kina. Vi har som ambition att vara ledande på marknaden och att vara bäst på det vi gör, det vill säga att utveckla och sälja byggnadsintegrerade och estetiska solenergiprodukter för alla fastigheter utan kompromisser eller avkall på vare sig funktion eller estetik. Vi erbjuder även högkvalitativa standardsolceller för de fall där utanpåliggande solceller passar bättre!

Soltech Sales & Support är ett helägt dotterbolag som är i startgroparna för verksamheten i Stockholm. Det råder inga tvivel om att solenergi tillhör en av de hetaste framtidsbranscherna och nu söker vi en Ledande Solcellsprojektör som tillsammans med oss ska se till att vi växer oss ännu starkare på marknaden. Nu söker vi en erfaren och dedikerad Solcellsprojektör som vill ta nästa steg i karriären. Är du en stjärna inom projektering och älskar solceller? Då är du vår nästa kollega!

Om Rollen

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att projektera solcellsinstallationer, samt att leda arbetet i gruppen med projektörer. Du blir en viktig del i vårt team som jobbar med försäljning, offerter och projektering på några av Sveriges roligaste solcellsprojekt. Som ledande solcellsprojektör kommer du bland annat att arbeta med:

 • Ansvara för att driva arbetet framåt i gruppen med projektörer och se till att vi arbetar effektivt
 • Design av solcellsanläggningar, stora som små
 • Ta fram ritningar och stycklistor
 • Arbeta med att ta fram förfrågningsunderlag till kunder som skall köpa in en solcellsanläggning
 • Hantera direktförsäljning och avrop samt bistå kunder med teknisk kompetens
 • Ta fram projekteringshandlingar, bygghandlingar samt relationshandlingar
 • Vara behjälplig vid tekniska frågor
 • Hantera reklamationer och övriga administrativa uppgifter

Din profil

Vi söker en person med erfarenhet från liknande uppdrag inom solenergibranschen som kan komplettera vårt team. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo eftersom arbetsbelastningen varierar. I rollen ingår många kontakter både internt och externt, vilket förutsätter att du är relationsskapande. Likväl har du en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt är tydlig och rak i din kommunikation. Vidare har du en stor drivkraft vilket syns i ditt systematiska arbetssätt, du är pådrivande i projekt och mån om att leverera kvalitet inom uppsatta tidsramar.

Vi söker dig som har:

 • Minst 3 års erfarenhet från liknande tjänst
 • PV Sol-kunskap är meriterande
 • Högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • God nivå vad gäller tal och skrift på både svenska och engelska
 • Kunskap inom Office-paketet på god nivå
 • B-körkort

Vi erbjuder

Tjänsten är placerad i Årstaberg där ett tiotal personer jobbar. Du kommer arbeta tillsammans med några av branschens mest erfarna solcellsprojektörer runt om i Sverige. Vi erbjuder utbildning på våra produkter som är direkt anpassade till rollen som solcellsprojektör. Arbetet är heltid 40 tim per vecka och villkoren är marknadsmässiga. Tillträde snarast. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 13:e oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel. 073 527 09 05. 

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@weselect.com

0735270905

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %